Over Hippe Slingers

Per 1 juli 2020 ben ik, Ellen, gestart met Hippe Slingers om een alternatief te bieden voor (plastic) feestartikelen met schreeuwerige kleuren en ontwerpen. De tijd die je met je gezin, familie en vrienden hebt, wil je zo leuk en gezellig mogelijk doorbrengen. Ik heb altijd al een passie gehad voor ontwerpen en wat is er nou leuker dan een bijdrage leveren aan het gezellig maken van feestelijke momenten? Met de slingers van Hippe Slingers creëer je een stijlvolle, feestelijke sfeer voor de leukste feestjes!

Hippe feestversiering
De slingers en andere feestartikelen heb ik zelf ontworpen en kenmerken zich door hippe ontwerpen, stijlvolle kleuren en Nederlandse teksten.

Duurzaam
Ik vind het belangrijk om producten op de markt te brengen die het milieu en de natuur zo min mogelijk belasten. Daarom kies ik bij het maken van de producten voor de meest milieuvriendelijke optie. Zo zijn de vlaggetjes gemaakt van stevig papier (FSC gecertificeerd).

Gemaakt in Nederland
De slingers en andere feestartikelen worden gemaakt in Europa. Zo weten we dat de producten kwalitatief zijn en aan de Europese wet en regelgeving voldoen. Zo is er zo min mogelijk transport en worden de producten op een verantwoorde wijze gemaakt.

Blijf op de hoogte
Het assortiment is nog niet heel groot, maar het idee is natuurlijk om het steeds verder uit te breiden :) Houd deze website, de Facebook en Instagram pagina’s van Hippe Slingers in de gaten om op de hoogte te blijven van onze hippe feestartikelen.

Met feestelijke groet,
Ellen in den Bosch - Klaver

© Copyright Hippe Slingers 2019 - 2022 | CMS | fr3sh